Sponsors

Koken kost geld, en zeker als de eters niet geacht worden te betalen voor hun maaltje.

Sensibiliseren als hapklaar fijnproeversmenu kost ook geld, en ondanks een strikte budgettering, behoorlijk veel geld. Daar zoekt de vzw Overlastig dan ook budgetten voor. 

Gezien we ons richten op onderwijsinstellingen, jeugdorganisaties, overheidsinstanties en groepen met sociale achterstand, trachten we de kosten voor hen te beperken.
De financiële meerwaarde voor de participanten ligt erg laag, die van de betrokken overheden en partners des te hoger.

Uw bedrijf, organisatie of instelling kan sponsor worden van de vzw Overlastig. Mainsponsor, Kingsponsor of Supportsponsor:
De vzw Overlastig zal alle instanties die ons sponsoren vermelden in alle drukwerk, website en andere middelen waarmee de vzw naar buiten treedt.
Tevens krijgt deze instanties een prominente plaats op de rechterzijde van de Overlastig bus.

Het sponsorende bedrijf, instelling, organisatie is de enige in die specifieke bedrijfstak die door vzw Overlastig als partner aanvaard wordt. Er zal met geen enkele andere soortgelijke organisatie, als partner van vzw Overlastig op welke manier dan ook, samen gewerkt worden.

De vzw Overlastig verbindt er zich toe enkel met organisaties samen te werken die de doelstellingen van de vzw onderschrijven.
Uiteraard staan wij steeds open voor suggesties en nieuwe ideeën van onze partners om nog beter werk te leveren.

Ook particulieren kunnen ons steunen, als vrienden van de Overlastig bus, vanaf 50 € of 100 € wordt je naam vereeuwigd op de achterkant van de bus (in een driehoek wordt je naam genoteerd). je kan storten op rekeningnummer BE77 7360 0366 4442, met vermelding "friends of the overlastig bus" en "de naam die je in de driehoek wil"